zaterdag 8 december 2007

Adviesraad I

In een eerdere bijdrage sprak over de toen op handen zijnde Adviesraadvergadering. Inmiddels is die vergadering alweer een paar dagen geleden gehouden.

Voordat ik in volgende bijdragen hier wat verder op een paar kwesties inga, wil ik toch nog het volgende kwijt. De gemeenteraad is begin oktober 2007 akkoord gegaan met de gebiedsvisie op Stompwijk en de kwesties waar ik hierboven over repte zijn vooral ook terug te voeren op die visie.

Die visie is tot stand gekomen middels een bepaalde manier van werken. Die manier van werken is bekend geraakt onder de aanduiding " Stompwijkse wijze van werken". Wat houdt dat nu in? Ik citeer hier Frank van Vliet die in het begin van zijn presentatie even stilstond bij deze aanduiding.
....de Stompwijkse wijze van werken. Inmiddels is dat binnen de gemeente een begrip geworden. De manier waarop wij hier met elkaar aan de visie hebben gewerkt, in teams en heel actief betrokken; betrokken bewoners, betrokken ondernemers en veel andere partijen. Dat is binnen de gemeente bekend geworden als de "Stompwijkse wijze van werken". En is ook een methode geworden die op andere projecten toegepast gaat worden.

Waar een klein dorp toch niet groot in kan zijn!

Geen opmerkingen: